Fira de la Muntanya Vic-Collsacabra del 3 al 12 de Novembre 2017

 

 

 

 

 

 

La Fira de la Muntanya Vic-Collsacabra 2017 tornarà el proper mes de novembre amb un gran nombre d’iniciatives i propostes adreçades als amants de la natura que a partir del dia 3 i fins el 12 es duran a terme al Collsacabra i a VicOsona-. D’altra banda, l’àrea expositiva d’estands relacionats amb el sector de la muntanya es concentrarà al recinte firal de Vic el primer cap de setmana, del 3 al 5 de novembre.

 

35a Fira de Muntanya de Vic

Fira de Muntanya de Vic, se celebra des de fa més de 30 anys, aquest certamen, que es va iniciar de la mà del Club Esquí Vic, ha anat cobrint etapes quasi sempre amb un èxit destacat. Tot i que els seus inicis estaven especialitzats amb el món de l’esquí amb el pas dels anys va anar ampliant la seva oferta fins a arribar a aglutinar tot tipus d’expositors relacionats amb l’esport i les activitats a l’aire lliure.

Avui la Fira reuneix el Mercat d’Ocasió, sempre concorregut i amb l’actual conjuntura econòmica del tot necessari, la presentació de nous productes de la mà dels expositors del certamen i tot un seguit d’activitats que reforcen l’oferta comercial i conviden al visitant a gaudir de diferents modalitats esportives.

Des de l’any passat la Fira se celebra juntament amb la Fira del Llibre de Muntanya. Aquesta simbiosi ha reforçat la viabilitat de les dues fires i les ha revitalitzat beneficiant les dues manifestacions. Esperem que aquesta fórmula sigui de futur i possibiliti un cert creixement que pugui conduir la Fira a nous horitzons.

Complementant aquestes zones expositives, al Recinte Firal també es faran altres activitats com conferències, presentacions de llibres, col·loquis o l’Open Bloc d’Escalada, escalada a la xemeneia d’El Sucre o boulder infantil, entre altres.

El Collsacabra serà un any més escenari protagonista de la fira i durant aquests dies s’hi duran a terme nombroses activitats com la Cabrerès Mountain Marathon by Sport entre d’altres.

 

Sol·licitar un estand fins el 27 de Setembre

 

 

 

 

Horari

Pavelló comercial (recinte firal de Vic): Divendres de 17:00h a 20:00h i dissabte i diumenge de 10:00h a 20:00h

Dates

Recinte firal del 3 al 5 novembre 2017

Lloc de celebració

Zona Recinte Firal El Sucre de Vic
Diferents espais del Collsacabra

Tipus d’entrada

Entrada general: 2,-€
Entrada gratuïta: fins als 12 anys

 

Fira del Llibre de Muntanya Vic-Collsacabra el 3-4 i 5 de Novembre

Joan Millet

leave a comment

Create AccountLog In Your Account