Signa per una candidatura unitària i transversal

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per una llista electoral unitària

Les eleccions imposades pel govern espanyol el 21-D són una oportunitat per derrotar una altra vegada l’unionisme.

Com ja va passar recentment l’1 d’octubre i també el 27 de setembre del 2015. Són una tria decisiva entre democràcia i imposició, entre partits sobiranistes i partits destructors de l’autogovern de Catalunya.

El 80 per cent de la societat catalana sempre ha volgut resoldre aquest conflicte mitjançant les urnes. El sobiranisme, amb tots els seus múltiples matisos polítics, ha abanderat aquest moviment amb radicalitat democràtica gràcies a la mobilització pacífica popular. Al davant ha tingut sempre un adversari poc democràtic, trampós i fins i tot violen. Còmplice de fiscals que fabriquen delictes i de jutges empresonant líders cívics i polítics innocents elegits democràticament.

La persecució judicial i el linxament personal instigat pel nacionalisme espanyol explica què passarà si el 21-D no guanya el bloc sobiranista. Només cal veure com s’ha comportat el govern espanyol, i els partits que li donen suport. Jordi Cuixart, Jordi Sánchez, el Govern legítim i els membres sobiranistes de la Mesa del Parlament són avui perseguits per les idees polítiques.

Demanem afrontar aquest moment decisiu de la nostra història bastint un front electoral sobiranista ampli, que vagi més enllà d’una coalició de partits, amb una llista cívica unitària i transversal, que inclogui tots els sectors que volen enfrontar-se al bloc del 155 i de la repressió. Demanem reforçar la unitat d’acció més enllà d’unes sigles i defensar entre tots la democràcia davant el cop d’estat unionista. Els que l’1O vam defensar les urnes contra la violència policial hauríem de donar suport a aquesta aliança per la democràcia.

Els sobiranistes hem d’anar plegats per recuperar la llibertat. És per això que provinents d’espais ideològics diversos, ens hem posat a treballar per aquesta aliança. El 21D no hi ha un altre pla que guanyar, guanyar i guanyar.
Signa per una candidatura unitària i transversal per aconseguir la llibertat dels presos polítics i la República.

 Signar

Joan Millet

comments
  • Sí, demano una candidatura unitària independentista

  • Sí, demano una candidatura unitària independentista

  • Una llista unitaria ens farà més forts.

  • leave a comment

    Create Account    Log In Your Account